Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie stretch automata Nano 16.2 kg, 50 cm, 23 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SHO.0079
Out Of stock
Descriere
Ce sunt foliile stretch și mai ales, cum au apărut ele?

Ei bine, folia stretch este o invenție relativ recentă, logistica transporturi din urmă cu câteva decenii bazându-se pe alt fel de soluții care existau în trecut. Nu se știe exact cine a produs și folosit pentru prima dată acest tip de folie, știm însă că o multe companii au început să o producă și să o utilizeze la un moment dat pentru asigurarea mărfurilor pe paleți.

Mai știm că startul acestui proces a fost dat de lanțurile mari de supermarketuri care au început să pună stăpânire pe piața de profil în anii 60 ai secolului trecut, perioadă în care a crescut implicit și volumul de mărfuri depozitate, livrate și comandate de către, dinspre și înspre magaziile din ce în ce mai mari ale acestor supermarketuri. Pe măsură ce producătorii au fost nevoiți să livreze cantități din ce în ce mai mari de produse, a apărut și nevoia de a le livra pe paleți.

Foliile stretch, esențiale pentru asigurarea mărfurilor așezate pe paleți, au început prin urmare să devină indispensabile și să înlocuiască treptat alte soluții mai puțin eficiente, ajungându-se ca în ziua de azi ele să fie luate ca atare, nimeni nemaiputându-și imagina o alternativă viabilă la acestea.

Folia stretch sau folia extensibilă, este folosită în procesul de ambalare al paleților cu produse care urmează a fi transportate sau depozitate ori a grupajelor de produse în condiții asemănătoare. Folia stretch manuală se pretează implicit utilizării manuale prin urmare, fiind ușor de manevrat de către persoanele angrenate în procesul de ambalare și securizare a mărfurilor.

Din punct de vedere al dimensiunilor atât în condiții de achiziție cât și în stare de utilizare, folia stretch este suficient de mare pentru a acoperi toate necesitățile de ambalare în siguranță. Aceasta este confecționată de obicei din material LLDPE motiv pentru care este suficient de rezistentă dar și elastică pentru ambalarea mărfurilor dumneavoastră.

Folie stretch automata NANO 16.2 kg, 50 cm, 23 microni

Folie stretch manuala, cu elongatie de 180 %, si o grosime de 23 microni. Este o folie stretch cu care se lucreaza manual pentru paletizare, pentru fixarea produselor pe palet.

Din produsele noastre va enumeram cele mai populare:

Folie stretch manuala de 1.4, 1.5, 2, sau 3 kg
Folie stretch manuala Black
Folie stretch automata de 16.2 kg
Mai multe detalii legate de folii stretch gasiti pe site-ul nostru partener: stretch.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura