Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coltar de carton 50x50x3 (mm), lungime 75 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

079 lei Lei
Cod produs
SHO.0048
Out Of stock
Descriere
Coltarele de carton sunt profile obtinute prin lipirea si presarea hartiei reciclabile si confera un plus de protectie marfurilor dumneavoastra. Procedeul prin care sunt confectionate aceste coltare le confera o rezistenta excelenta la presiune si soc, putand fi reciclate in totalitate.

Fixarea produselor pe paleti se realizeaza mult mai usor folosind coltare din carton. Includerea acestor profile sub banda PP, protejeaza ambalajele care nu se vor mai deforma sub presiunea si forta de intindere a benzii.

Coltar de carton 50x50x3 (mm), lungime 75 cm

Coltarul este fabricat din carton presat, avand laturile egale, in acest caz de 50 mm. Produsul se comercializeaza la bara, lungimea fiind de 75 cm. Se foloseste la protejarea produselor pe paleti, da nu numai. In majoritatea industriilor, produsele sunt fie paletizate pentru depozitare sau transport. Coltarele tin in loc produsele pe palet si le protejeaza impotriva socurilor mecanice.

Alte produse din aceeasi categorie:  

Coltar de carton - 45x45x3mm / 1 m
Coltar de carton - 50x50x3mm / 0.75 m
Coltar de carton - 50x50x3mm / 1.1 m
Coltar de carton - 100x100x4mm / 1.1 m

Pentru o paletizare sigura a produselor, pe langa coltarele de carton se foloseste si folia stretch. Pe ambalaje-oradea gasiti folie stretch manuala sau automata.

Afla mai multe informatii despre carton si cutii de carton de la partenerii nostri: Carton.ro, Axtrom.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura