Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda adeziva acrilica 48 mm x 60 m transparenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

214 lei Lei
Cod produs
SHO.0025
Out Of stock
Descriere
Banda adeziva acrilica 48 mm x 60 m transparenta

Banda adeziva acrilica este pe suport de de folie BOPP (polipropilena) cu adeziv acrilic pe baza de cauciuc. Are o adezivitate clasica superioara.

O caracteristica foarte importanta a benzilor adezive cu adeziv acrililic este cresterea aderentei in timp si rezistenta la temperaturi extreme dupa efectuarea prizei complete. Cu o aderenta permanenta benzile adezive acrilice pot fi utilizate pe materiale ca plastic, hartie (carton), metal, sticla, lemn, etc.

Este un produs ecologic cu un nivel de performanta foarte bun fiind o alegere mai sigura si mai putin costisitoare. Aceasta banda nu necesita masuri suplimentare de siguranta ca in cazul benzilor adezive cu adeziv solvent si este rezistenta la imbatranire. Poate fi stocata si utilizata perioade lungi de timp fara a-si pierde proprietatile.

Banda adeziva comercializata
Comercizlizam benzi adezive cu latimi de 19 sau 48 mm. Pe langa benzile adezive clasice cu adeziv solvent si acrilic cu latime de 48 mm is lungime de 60 m pe ambalaje-oradea.ro gasiti si banda adeziva de birou, benzi de mascare din hartie, banda adeziva pvc si benzi adezive colorate (rosu, galbe, verde, albastru si alb)

Produse din aceasi categorie:

Banda adeziva acrilica 48 mm x 60 m transparenta
Banda adeziva acrilica 48 mm x 60 m maro
Banda adeziva solvent 48 mm x 60 m transparenta

Alte categorii de benzi adezive

Benzi adezive 48 mm
Benzi adezive solvent
Benzi adezive colorate
Banda adeziva - scurt istoric

În anul 1943, Vesta Stoud era angajată într-o fabrică de muniții unde cutiile ce conțineau produsele finite erau sigilate cu benzi de hârtie și ceară topită. Îngrijorată că acestea ar putea fi mult prea greu de deschis pe câmpul de luptă, Vesta a venit cu propunerea salvatoare: banda textilă. Banda adezivă izolatoare s-a născut însă doar după ce Johnson & Johnson a preluat ideea, adaptând benzile adezive chirurgicale conform specificațiilor tehnice oferite de Stoud.

După încheierea celui de-al doilea Război Mondial, acest tip de bandă adezivă a început să devină din ce în ce mai popular în Statele Unite, devenind unul dintre cele mai populare produse utilizate în domeniul construcțiilor. Oamenii utilizau banda pentru a lipi conductele de aerisire metalice, motiv pentru care compania producătoare a și redenumit produsul (duct tape, în limba engleză duct înseamnă conductă). S-a făcut și un rebranding de culoare, banda primind culoarea argintie cu care suntem familiarizați și în prezent, culoare fabricată din pulbere de aluminiu.

Detalii pe www.ambalaje-oradea.ro sau pe www.tape.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura