Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Punga cu bule ESD 295x230 + 4 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

037 lei Lei
Cod produs
SHO.300002
Out Of stock
Descriere
Punga cu bule ESD 295x230 +4 mm (4 mm overlap)
Pungile sunt obtinute prin taierea bandourilor sau prin lipire.

Comercializam pungi din folie cu bule cu grosime de la 40 la 80 de gr, cu dimensiunile clientilor ( in limita latimii bandourilor). Pungile pot fi cu sau fara adeziv.
Despre folia cu bule Pungile cu bule natur sunt ideale pentru impachetarea in conditii de siguranta a produselor de dimensiuni mici sau medii care urmeaza sa fie expediate in plicuri. Desi nu beneficiaza de proprietati antistatice, acestea sunt ideale si pentru protectia echipamentelor sau modulelor electronice de dimensiuni mici, cata vreme ele sunt deja ambalate intr-o alta punga de protectie. Bulele protejeaza aceste componente de socurile mecanice si asigura depozitarea sau transportul lor in siguranta.

Folia cu bule comercializata Ambalaje-oradea.ro va pune la dispozitie folie cu bule cat si produse din folie cu bule. Dintre aceastea enumeram:
Bandouri din folie cu bule
Plicuri din folie cu bule ( plicuri folosite la cureirat)
Pungi din folie cu bule
Folie cu bule la rola.

Folia cu bule poate fi pe culoarea natur, verde (bio), sau poate fi tratata ESD pentru protectie antistatica.

Pentru o mai buna izolare termica se foloseste folia cu bule aluminizata. Aceasta poate fi cu 1 sau 2 straturi de aluminiu.

Foliile cu bule pot fi taiate la anumite dimensiuni rezultand bandouri de diferite dimensiuni. Bandourile din folie cu bule pot fi de latimi de la 20 cm la 100 cm.

Din produsele noastre:

Folie cu bule Rola 60gr/m2 1.0m x 100m
Folie cu bule Rola 70my/m2 0.84 m 200 ml
Folie cu bule 40gr/m2 0.3m x 100ml Folie cu bule 40gr/m2 0.m x 100m

Unde se foloseste folia cu bule
Folia cu bule se foloseste cu precadere in industria de ambalaje, in transporturi si depozitare. Nu exista ramura de industrie care sa nu ajunga sa foloseasca folie cu bule in una sau mai mult etape ale productiei.

Fie ca se foloseste la ambalarea produselor, pentru transport, sau pentru protectie, folia cu bule este un produs esential pentru afacerea ta.
In industria electronicelor si a componentelor electrice se foloseste folia cu bule ESD. Aceasta fiind cu protectie electrostatica oferta o protectie atit fizica si ci impotriva campurilor electrostatice.

Comanda cu incredere folie cu bule la preturi competitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura