Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Punga polietilena expandata 110 x 320 mm (PEE)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

018 lei Lei
Cod produs
SHO.300005
Out Of stock
Descriere
Punga din polietilena expandata natur 110 x 320 mm

Punga din polietilena expandata natur se confectioneaza din folia din polietilena expandata natur, prin lipire. Punga PEE natur este recomandata pentru izolarea componentelor electrice si electronice si pentru ambalarea obiectelor de ceramica si sticla datorita supletii si rezistentei sale.

Pungile din PEE natur se pot realiza clasic sau cu pliu, dupa specificatiile clientului, fiind limitate doar de dimensiunile foliilor de PEE din care se confectioneaza.

Airfoam produce si comercializeaza pungi din polietilena expandata natur din folie cu grosime de la 0.8 la 5 mm.

Ce este polietilena expandata?

Ei bine, dupa cum am spus-o deja, acest material se obtine prin polimerizare. Procesul este insa destul de complex si vom incerca cu aceasta ocazie sa il rezumam la etapele sale esentiale.

Unde se foloseste folia cu bule

Folia cu bule se foloseste cu precadere in industria de ambalaje, in transporturi si depozitare. Nu exista ramura de industrie care sa nu ajunga sa foloseasca folie cu bule in una sau mai mult etape ale productiei.

Fie ca se foloseste la ambalarea produselor, pentru transport, sau pentru protectie, folia cu bule este un produs esential pentru afacerea ta.

In industria electronicelor si a componentelor electrice se foloseste folia cu bule ESD. Aceasta fiind cu protectie electrostatica oferta o protectie atit fizica si ci impotriva campurilor electrostatice.

Comanda cu incredere folie cu bule la preturi competitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura