Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda adeziva mascare 38 mm x 40 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

445 lei Lei
Cod produs
SHO.0035
Out Of stock
Descriere
Banda adeziva mascare 38 mm x 40 m din hartie

Banda de mascare este realizată pe un suport de hârtie creponată cu adeziv. Aceasta este folosită în general la interior, pentru protecția sau mascarea unor diverse suprafețe și materiale în timpul efectuării unor operațiuni de întreținere precum zugrăvirea sau vopsirea anumitor suprafețe. Banda de mascare poate fi folosită și pentru sigilarea provizorie a unor pachete de coletărie. Puteți izola ambalaje de carton ușoare, fixa sau lega temporar cutii de carton.

Banda de mascare este cu adeziv pe baza de cauciuc natural cu o rezistenta la temperaturi de la 60 grade C la 120 grade C.

Principala destinație a bandei de mascare sunt amenajările interioare, civile, în mod special cele care nu necesită amenajarea completă a unei încăperi ci doar mici ajustări, motiv pentru care se impune protejarea ariilor adiacente.

Banda adeziva comercializata

Comercializam benzi adezive cu latimi de 19 sau 48 mm. Pe langa benzile adezive clasice cu adeziv solvent si acrilic cu latime de 48 mm is lungime de 60 m pe ambalaje-oradea.ro gasiti si banda adeziva de birou, benzi de mascare din hartie, banda adeziva pvc si benzi adezive colorate (rosu, galbe, verde, albastru si alb)

Produse din aceasi categorie:

Banda adeziva mascare 48 mm x 40 m
Banda adeziva mascare 38 mm x 40 m
Banda adeziva mascare 24 mm x 40 m
Alte categorii de benzi adezive

Benzi adezive 48 mm
Benzi adezive solvent
Benzi adezive acrilice

Banda adeziva - scurt istoric

În anul 1943, Vesta Stoud era angajată într-o fabrică de muniții unde cutiile ce conțineau produsele finite erau sigilate cu benzi de hârtie și ceară topită. Îngrijorată că acestea ar putea fi mult prea greu de deschis pe câmpul de luptă, Vesta a venit cu propunerea salvatoare: banda textilă. Banda adezivă izolatoare s-a născut însă doar după ce Johnson & Johnson a preluat ideea, adaptând benzile adezive chirurgicale conform specificațiilor tehnice oferite de Stoud.

După încheierea celui de-al doilea Război Mondial, acest tip de bandă adezivă a început să devină din ce în ce mai popular în Statele Unite, devenind unul dintre cele mai populare produse utilizate în domeniul construcțiilor. Oamenii utilizau banda pentru a lipi conductele de aerisire metalice, motiv pentru care compania producătoare a și redenumit produsul (duct tape, în limba engleză duct înseamnă conductă). S-a făcut și un rebranding de culoare, banda primind culoarea argintie cu care suntem familiarizați și în prezent, culoare fabricată din pulbere de aluminiu.

Detalii pe www.ambalaje-oradea.ro sau pe www.tape.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura