Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie polietilena expandata Aluminizata Airfoam 3 mm 100 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29453 lei Lei
Cod produs
SHO.0105
Out Of stock
Descriere
Folie polietilena expandata Aluminizata Airfoam 3 mm 100 ml

Pentru o izolatie cat mai eficienta al parchetului sau a podelei, produsul potrivit este o folie din polietilena expandata aluminizata.

Eficienta si utilitatea aestui produs, in acest caz, vine din calitatea sa de a respinge caldura din pardoseala pe timp de vara si de a mentine o temperatura constanta pe durata sezonului rece.

Folia de acest tip este extrem de usor de montant. Ca puncte forte, mentionam ca aceasta este insensibila la actiunea insectelor si a rozatoarelor si in acelasi timp,imputrescibila.

Aplicabilitate

Izoland reflectiv parchetul, folia din polietilena expandata aluminizata devine produsul ideal pentru constructiile civile sau industriale si poate fi folosita sub parchetul laminat sau parchetul traditional. Datorita structurii sale cu celule inchise, aceasta nu retine praful si esti antialergica.

Folia PEE aluminizata se foloseste la izolarea podelelor, la izolarea acoperisurilor caselor sau a constructiilor industriale.

Folie din polietilena expandata natur
Prin expandarea granulelor de polietilena de joasa desitate se obtine folie din polietilena expandata. Folia din polietilena este unul dintre cele mai comune produse plastice pe care le folosim zi de zi, in diferite industrii. In forma expandata, acest tip de folie este utilzata ca si ambalaj in industria sticlei, ceramicii, mobilei si a electronicii.

In forma sa natur, incolora, ea poate fi utilizata atat ca si protectie pentru diferitele tipuri de marfuri pe care le impachetam si distribuim. Folia se foloseste si ca material esential in izolatii precum hidroizolatiile sau protetia teraselor si a fundatiilor in constructiile civile, sau publice.
Aplicabilitate

Se utilizeaza ca ambalaj in industriile sticlei, ceramicii, mobilei, electronica si in alte industrii unde se produc produse ce necesita o buna protectie. In domeniul constructiilor folia din polietilena expandata se poate folosi ca strat de protectie a hidroizolatiilor, teraselor si fundatiilor, ca bariere contra vaporilor, ca izolatii la zgomote de impact, ca strat de preluare a vibratiilor sau la montarea parchetului.

Folia din polietilena expandata reprezinta materialul ideal si pentru izolarea audio dar si pentru preluarea virbatiilor, fiind perfecta pentru etansarea rosturilor la montarea parchetului.

Pe langa protectia oferita produselor ambalate in folie din polietilena expandata o alta proprietate importanta este rezistenta ridicata la imbatranire si o mare rezistenta la actiunea compusilor chimici (acizi, baze, saruri, diluanti, produse petroliere).
Produse din polietilena expandata(PEE) comercializate:  Rola Airfoam PEE - 1mm / 1 m / 500 ml
Rola Airfoam PEE - 2mm / 1 m / 100 ml
Rola Airfoam PEE - 3 mm / 1m /100 ml
Rola Airfoam PEE - 5 mm / 1 m / 60 ml

Pentru mai multe informatii legate de polietilena expandata puteti accesa una din paginile partenerilor nostri: Airfoam.ro sau Axtrom.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura