Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie pentru constructii 4.2 m 120 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SHO.0176
Out Of stock
Descriere
Folia de constructii comercializata, se vinde la rola cu greutate cuprinsa intre: 45 - 65 kg. Folia vine sub forma de tub si are o latime toata desfacuta de 4.2 metri.

Folia se foloseste in domeniul constructiilor dar nu numai. Aceasta este foarte rezistenta, producandu-se din polietilena reciclata de joasa densitate. Este ideala pentru protectia diverselor suprafete, pentru turnari de sape, protectie impotriva apei, amenajari, sub pavaje, la fundatii sau pentru a stopa cresterea plantelor.

Folie polietilena contructii de culoare neagra: este ideala pentru acoperiri temporare de sape de beton, protectie temporara a usilor si ferestrelor contra ploii si a vantului pe toata durata constructiei, orice alte acoperiri cu durata determinata a unor suprafete ce pot fi deteriorate usor de catre muncitori sau uneltele acestora.

Culoarea neagra, mata, nu este foarte importanta la o folie pe care oricum o veti arunca dupa prima utilizare. Veti avea in schimb un pret cu 30-40% mai mic decat cel al foliei transparente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura